Blogs

Slapen op de stoep en goede service in de apple store?

Yes, de nieuwe iPhone X is verkrijgbaar. Veel mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar deze nieuwe iPhone. Zelf zo erg, dat veel mensen de afgelopen nacht op de stoep voor de apple store hebben liggen slapen. Dit zijn dan ook wel de echte fans. Een nieuwe iPhone, met functionaliteiten en een uiterlijk waar je U tegen zegt. Maar ga jij hier ook voor op de stoep slapen?

3 tips die de klantbeleving van jouw klanten gaan verbeteren!

Elke ondernemer wil natuurlijk dat zijn klanten een unieke ervaring beleving wanneer zij producten of diensten bij hun organisatie afnemen. Op dit moment is het aspect klantbeleving dan ook meer dan hot. Meestal is het zo dat iets wat hot is vanzelf weer over gaat, maar met klantbeleving is dat niet het geval. In de digitale wereld waarin we leven is het voor klanten steeds gemakkelijker om ergens anders hun product of dienst te kopen. Het is dan ook ontzettend belangrijk om de klantbeleving continu te verbeteren en af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw klanten.

Lees daarom snel deze tips om de klantbeleving van jouw klanten te verbeteren.

Met héél veel liefde gemaakt!

Daar is het dan, jouw online bestelling. Een aardige meneer van de bezorgdienst overhandigd je een bruin kartonnen doosje waarin jouw bestelling is verzonden. Enthousiast maak je het doosje open om te zien of je bestelling is zoals je had gehoopt, of liever nog, dat het veel mooier is dan je had verwacht.

Artikelen

De meeste ondernemers weten totaal niet wat hun klanten willen!

Als ondernemer denken we vaak te weten wat onze klanten willen, maar hoe kunnen we dit eigenlijk zeker weten?’ 

Weet jij als ondernemer wat jouw klanten drijft?